Gazetarët që përjetuan tërmetet live gjatë transmetimit, por nuk iu “dridh qepiku” dhe vazhduan punën

Gazetarët që përjetuan tërmetet live gjatë transmetimit, por nuk iu “dridh qepiku” dhe vazhduan punën

Asnjë gazetar nuk e ka luksin të përjetojë një situatë tragjike apo dra matike larg vendit të punës. Janë ato momente, ku një kamera dhe një mikrofon janë po aq të nevojshme sa ndihma për të shpëtuar njerëzit e prekur nga fatkeqësitë. Falë mediave, problemet evidentohen dhe adresohen shumë më mirë.

Këtë gjë kanë bërë edhe kësaj radhe të gjitha mediat shiqptare. Ka pasur transmetime maratonë në ekrane, duke hequr dorë nga programacioni i zakonshëm dhe duke u dhënë të gjithë hapësirën shtype rekl,am dhe shiko vide,on: