Gazetari shqiptar lë gruan me dy vajza për t’u martuar me ish-shefen e tij maqedonase

Gazetari shqiptar lë gruan me dy vajza për t’u martuar me ish-shefen e tij maqedonase

Deputeti dhe nënkryetari i LSDM-së, Muhamed Zekiri është kurorëzuar për herë të dytë në martesë.Zekiri është martuar me Bisera Jordanovën e cila është e angazhuar në Agjencionin për inovacion.Muhamedi dhe Bisera janë të lidhur prej shumë vitesh dhe janë njohur që nga koha kur kanë punuar në televizionin Alsat ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: