Gazetarja e Top Channel preket gjatë raportimit: Ky është pallati im i shk atërruar nga tërmeti! (Video)

Një tërmet i fuqishëm tronditi në orët e para të mëngjesit të datës 26 Nëntor 2019, Shqipërinë.Post lëkundjet vazhdojnë, gazetarët dhe kamaramanët e Top Channel ndodhen në lagjet dhe zonat ku ka më shumë dëme dhe në këtë edicion të jashtëzakonshëm lajmesh, Live 28 Nëntor 2019 ne vazhdojmë të përcjellim hap pas hapi ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: