Gazetarja harron se tavolina është prej xhami, hap këmbët dhe tregon…(video)

Gazetarja harron se tavolina është prej xhami, hap këmbët dhe tregon…(video)

Gazetarja televizive italiane në TG 5, ishe ulur para një tavoline qelqi dhe këtë fakt e kishte harruar krejtësisht.Po të ishte e vetëdijshme se tavolina është e tejdukshme me siguri që shikuesve nuk do iu dhuronte skenen e pamjes së hapësirës ndërmjet këmbëve të saj.$htype ne relamen e me poshtme dhe shiko videon ku do te skuqeni…