Gazetarja shqiptare: Oj Kosovë, të du me shpirt, se shpirtit të kombit po di t’i japësh frymë (Video)

Gazetarja shqiptare, Sonila Meço, ka zgjedhur që përmes disa fjalëve prekëse të falënderojë Kosovën për krejt mbështetjen që po ia jep Shqipërisë – pas tërmetit shkatërrues.

“Oj Kosovë, oj loçkë! Të du me shpirt, se shpirtit të kombit po di t’i japësh frymë! Mendjes së kombit mend”!

“E duam edhe njëri-tjetrin më shumë kur ti na do kaq bukur” ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: