Genta thotë se: “Më mirë është që unë të jem bashkë me një milioner Turk, se sa me një shqiptarë fukara”

Genta thotë se: “Më mirë është që unë të jem bashkë me një milioner Turk, se sa me një shqiptarë fukara”

Para se të martohej me turkin milioner, ajo e tregonte luksin me veshje të shtrenjta e udhëtime.Ndërsa pas martese, duket se Genta është kthyer në një nuse që merret me shtëpinë e saj dhe qe kujdeset per çdo gjë brenda dhe jashtë saj.Ajo në një deklaratë thotë që më mirë me një Turk milioner që jetoj tani, se sa me një shqiptarë fukara shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: