Getoari,Noizy po në fund milarderi Turk ja video e Gentës ku shihet duke…

Getoar Selimi padyshim që njihet shumë në intustrinë muzikore Kosovare dhe Shqiptare ai ishte i dash’uri i parë i Gentës flasin mediat,pastaj Noizy etj.Por sot ajo është së bashku me milarderin Turk ku ka publikuar dhe një video befasuese.Ja kush është ai do befasoheni edhe më tepër shtype rekl,am dhe shikoje videon: