Gjendja në Durrës, biznismeni e thotë publikisht: Jap 100 milionë

Deputeti socialist dhe biznesmeni i njohur Vullnet Sinaj premtoi para pjesëmarrësve në Elbasan se do të dhurojë 100 milionë lekë për familjet e pre.kura nga tër.meti shkat.ërrimtar i 26 nëntorit 6.4 i shkallës Rihter, i cili u mori jetën 50 personave. Përpara të pranishmëve, Sinaj shton se kushdo që është në gjendje të mirë financiare, mund të ndih.mojë gjithmonë.‘’Populli ka një shprehje: nga ai që ka, nuk vjen e ke.qja, por e mira. Kryetarit i them, veç asaj rrogës do të të japë dhe 100 milionë lekë nga llogaria ime pers.onale.