Gjermanët marrin lajmin e keq / Ja edhe sa ditë nuk largohet uragani ‘Sabine’

Gjermaninë e ka goditur uragani ‘Sabine’ i cili ka shakëtrruar shumë objekte dhe shumë rrugë.
Por sipas meteorologut gjerman Dominik Jung e keqja e këtij uragani është që do të zgjas disa ditë, shkruan Bild transmeton Albanienshow
“Gjëja me të vërtetë e rrezikshme në lidhje me motin është kohëzgjatja e gjatë e këtij uragani ai mund të zgjatë edhe disa ditë tjera’ tha Jung. PEr te pare videon se si po fluturojne shtyp ne rek’lamen me poshte