Gjermanët vërshojnë Kosovën për patentë shoferë – Ja çka vendosen

Një gjerman mbikëqyri sot kandidatët që iu nënshtruan testit për patentë shofer.
Ai vizitoj këtë qendër testuese në Prishtinë në kuadër të takimeve për njohje reciproke të patentë-shoferëve mes dy shteteve, njofton Klan Kosova, transmeton Gazeta NewBorn.
Se çka vendosen shtyp rek.lamen poshte dhe shikoje vendimin