Gjermania ka nevojë urgjente për punëtorë, bartës të arkivoleve, ja detajet!

Bartësit e arki.voleve janë një “specie në zhd.ukje” në Gjermani, dhe boshllëqet po plotësohen nga pens.ionistët dhe studentët, paralajmërojnë kompanitë e fune.raleve. Megjithëse mungesa e tyre nuk ka ndikuar në ndonjë vonesë të funer.aleve, ajo është evi.dente, ka thënë Christian Jaeger, drejtori i Shoqatës së Ndërmarrësve të North Rhine-Westphalia, përcjell Telegrafi shtyp ne foton posht ketij shkrimi n’diqni detajet.