Gjermania, nevojë urgjente për punëtorë nga Kosova, ja profesionet që kërkohen

Gjermania, nevojë urgjente për punëtorë nga Kosova, ja profesionet që kërkohen

Që nga paslufta vendi i preferuar për kosovarët për të jetuar dhe për të punuar është Gjermania, dhe deri tani kosovarët presin deri në dy vite për një vizë pune për të dalur në Gjermani, dhe për ta vazhduar jetën atje, mirëpo nga nga marsi i 2020 do të ketë lehtësira të shumëta ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni si te aplikoni: