Gjermania nuk ishte ashtu siç ma treguan: 26-vjeçari shqiptar ka një mesazh për të gjithë që duan të shkojnë në Gjermani

Vitet e fundit, të rinjt po largohen nga vendi në masë kryesisht drejt Gjermanisë për një jetë më të mirë. Mirëpo mëngjesin e sotëm një 26-vjeçar shqiptar që ka emigruar në Gjermani ka shkruar një mesazh për të rinjtë shqiptar.
Ai tregon se realiteti në Gjermani nuk është aspak ashtu siç e kishte pritur. I riu ka treguar se punon në ndërtim dhe se qiratë janë shumë të larta. Per te pare videon shtyp ne rek1amen me poshte