Gjermania po na merr mjekët, Kroacia puntorët, Slovenia shoferët, veç politikanët askush sna i lyp

Profesoresha Gjyla Celiku ne rrjetin e saj facebook ne status ka ir onizuar duke thene se Gjermania po na i merr stafin mjeksor , Kroacia puntoret fizik, Slovenia shoferet, vec politikanet nuk po na i lyp kush!

Ja video e plote i Gjyla Celikut profesoreshe ne Univerzitetin e Tetoves shtype rekl,am dhe shiko vide,on: