Gjest i madh! 3 milion euro i jep për Shqipërinë pas tërmetit

Gjest i madh! 3 milion euro i jep për Shqipërinë pas tërmetit

Emiratet e Bashkuara Arabe do të ofr.ojnë ndi.hmën e tyre prej 13 milionë AED, ose 3 milionë euro, për vik.timat e tër.metit që go.diti Shqipërinë në 26 nëntor të 2019. Ndi.hma huma.nitare do të dër.gohen nga princi Shejh Mohamed Bin Zayed Al Nahyan dhe Zëvendës Koma.ndanti Sup.rem i For.cave të Arma.tosura të Emiratet e Bashkuara Arabe, raporton top channel ja edhe videjo n’vazhdim.