Gjeti gruan 21-vjeçare me një tjetër, serbin 74-vjeçar e kap zemra në mes të emisionit

53 vite diferencë nuk i kanë ndaluar të martohen. 21-vjeçarja Milijana Bogdanoviç dhe 74-vjeçari Milojko Boziç, u bënë të njohur për publikun fillimisht kur morën pjesë në një reality show në Serbi.I pakënaqur me veprimet e bashkëshortes në atë reality show, Milojko ka hyrë në grevë urie. Ai është shprehur i indinjuar me gjithçka që po bën bashkëshortja e tij shtype rekl,am dhe shiko vide,on: