Gjeti të gjitha përgjigjet e lojës, i riu shqiptar fiton 30 mijë euro në emisionin e famshëm italian

I riu shqiptar ishte mjaft i përgatitur dhe arriti t’i përgjigjet saktë të gjitha pyetjeve të lojës. Ka qenë rënia e “gongut” të lojës që e ndaloi shqiptarin nga fitimi i një shume më të madhe, pasi përfundoi koha televizive e emisionit.I riu shqiptar tha se merrej me tregti ndërmjet Shqipërisë dhe Italisë.Emisioni u mbyll me një përqafim mes shqiptarit dhe drejtuesit të famshëm të emisionit, Paolo Bonolis JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME: