Gjinekologia e njohur: Burrat e Kosovës kanë spe rmën më të dobët në Ballkan

Gjinekologia e njohur: Burrat e Kosovës kanë spe rmën më të dobët në Ballkan

Gjinekologia e njohur, Aida Kumnova ka diskutuar për shkaqet që bëhen pengesë për t’u bërë prindër, duke thënë se burrat në Kosovë dyshohet se kanë sp ermën më pak kualitative në Ballkan, transmeton Gazeta Metro.

Sipas saj, burrat e Kosovës kanë cilësinë më të dobët të spe rmës në rajon JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKOJENI: