Gjithçka ndodhi “Live” në emision, këngëtari me famë ndërkombëtare i propozon për martesë Kejvinës (Video)

Gjithçka ndodhi “Live” në emision, këngëtari me famë ndërkombëtare i propozon për martesë Kejvinës (Video)

Siç Luana Vjollca ka premtuar që prej fillimit, këtë vit në ‘Shiko kush Luan’ nuk do të jenë të rralla rastet kur të ftohen edhe artistë ndërkombëtarë që në një një mënyrë apo tjetrën janë të lidhur me Shqipërinë dhe shqiptarët. Këtë të shtunë dedikuar ‘Halloween’-it, në studion e ‘Shiko kush Luan’ ka qenë i ftuar edhe artisti rumun Yaar, i cili për ne u bë më së shumti i njohur pas bashkëpunimit me Kanitën në hitin ‘Yale’ por për ata që njohin muzikën e huaj, e dinë që emri i tij është ndër më të lakuarit vitet e fundit shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: