Gjithmon të gatshëm për çdo situat për ta mbrojtur vëndit, Krenar me Ushtrinë e Kosovë

Ushtria e kosoves ska te ndalur qdo dit e ma shum po aftesohen, ata po bëjn stervítje te ndryshme shum profesíonale.

Perveq pregadítjeve dhe ushtrímeve qe po i bëjne ne kosove ata po pregaditen edhe jasht vendit dhe po tregojn cilesi te larte.

Ushtrimet jan pjes e perditshme e tyre ata kete pun e bejn me shume vulllnet siq tregojne edhe vet, por a jan ne gjen dje te re agojne per qdo sítuate flasin vet