Gjua’jtje me ar’më, shq’elma e gr’ushte – Kështu i pla’gosën katër persona në “Duplex”

Gjua’jtje me ar’më, shq’elma e gr’ushte – Kështu i pla’gosën katër persona në “Duplex”

Të shtunën në orët e hershme të mëngjesit tek hyrja e klubit të natës “Duplex”, ndodhi pla’gosja e ka’tër personave që ishin pjesë e sigu’rimit të këtij klubi.Të shtëna të shumta ter’rorizuan banorët e kryeqytetit, ndërkaq për’leshja dyshohet se nisi nga Astrit Mehmeti i njohur me nofkën Llapota dhe dy shoqëruesit e tij që ishin Kushtrim Krasniqi dhe Andi Pajaziti. Të tre ishin të arm’atosur ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: