Gjuriq: Asnjë Metër Katror E Kosovës Dhe Metohisë Nuk Është E Shqiptarëve!do e marrim prap se na takon (VIDEO)

Marko Gjuriq, ka thënë sot se Shefi i delegacionit të Kosovës për dialogun teknik në Bruksel. Si kundërpërgjigje ndaj deklaratës së Arifit që ka thënë se “kurrë për asnjë çmim, nuk do ta japim asnjë metër të territorit”, Gjuriq ka thënë se ai “nuk mund të japë vlerësim për diçka që nuk është e tija dhe se asnjë metër katror e Kosovës dhe Metohisë nuk i përket atij”neve na takon edhe prishtina ka deklaruar Gjuriq per me teper shtyp ni mbi reka,m dhe shihni vide,o