Gjuzi e ng acmoi për moshën, Linda Rei e tregon hapur sa vjeçe është

Gjuzi e ng acmoi për moshën, Linda Rei e tregon hapur sa vjeçe është

Linda Rei është një prej personazheve më të përfolura në showbiz-in shqiptar. Ajo sh kaktoi mjaft po lemika me deklaratën e saj se kishte qenë djalë dikur.Së fundmi ajo është vënë në qendër të vëmëndjes për shkak të një debati që pati me debutetin e opozitës Kujtim Gjuzin. Ky i fundit tha se Linda Reit nuk i gjendet mosha.Por Rei në një intervistë për “Panorama Plus” ka treguar moshën e saj shtype rekl,am dhe shiko vide,on: