Gjyshja më e fortë në botë punon si gar’diane bur’gu

Gjyshja më e fortë në botë punon si gar’diane bur’gu

Një gjyshe me tre nipër e mbesa, e cila punon si gardiane bur’gu në Ontario Kanada, është 48-vjeçe dhe thotë se bodibilldingu i ka dhënë një jetë të re.Ajo e la shkollën që në vitin 1989 dhe u fut në një palestër për të ruajtur trupin në formë. Më pas ra në dashuri me sportin e ngritjes së peshave ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: