Gjysmë të zhv.eshura dhe momente pr.ovo.kuese/ Skenat e çme.ndura në garën e madhe të kuajve (VIDEO)

Jo të gjithë dolën fitues në Melbourne, por në fund të pranishmit u ndjenë fitimtarë. Pas përfundimit të garës së kuajve në kupën e Melbourne, tifozët shpërthyen në festime të çmendura. Të paktën 81,000 spektatorë u grumbulluan për të parë Vow dhe Declare. Gra magjepsë, me kapele dhe një pjesë gjysmë të zhveshura morën gjithë vëmendjen në eventin e rëndësishëm. Moti me diell e shtoi shkëlqimin në fytyrat e tyre, duke shijuar në maksimum çdo moment. Per te pare videon shtyp ne rekl,am