Godet Agim Veliu: Oj trashaluqe duhesh mi hjek killat për mu…..

Përplasje në mes të Vjosa Osmanit dhe Agim Veliut ka pasur së fundmi, pavarësisht pandemisë së koronavirusit. Lidhur me këtë, analisti politik, Leon Duhanaj, ka thënë për gazetën “Bota sot” se në secilin subjekt politik normal lejohet mendimi ndryshe, por duket se nuk jemi mësuar që të kemi kritikë të hapur. “Në çdo subjekt politik normal, ku ka demokraci të zhvilluar, është i lejuar mendimi ndryshe. Per te pare videon se si ia ktheu Vjosa Agimit shtyp ne rek1amen me poshte