Godet“ Albin Kurti: Asnjë metër tokë nuk duhet t’i falet Malit të Zi

Çështja e Demarkacionit mes Malit të Zi dhe Kosovës është hapur sërish. Kryeministri i Malit të Zi, Dushko Markoviq, ka thënë se Marrëveshja e Demarkacionit mes Kosovës dhe Malit të Zi është ratifikuar në parlamentet e dy shteteve dhe kjo çështje, sipas tij, është e mbyllur. Kryeministri malazez deklarimet për çëshjen e demarkacionit i ka bërë duke komentuar edhe deklaratat e Albin Kurtit, lidhur me atë se çështja e demarkacionit me Malin e Zi nuk është e mbyllur shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih vidjeon.