“Godet“ Albin Kurti: Praninë E Serbisë Do Ta “Zhdukim“ Nga Veriu I Kosovës ju premtoj do i heqim zvarr….

I ftuar në emisionin “Real Story”, në News 24, kryeministri i ardhshëm i Kosovës, Albin Kurti ka treguar se çfarë do të ndodhë me veriun e vendit. Ai u shpreh se, do ta zh.dukë praninë e Serbisë nga veriu i Kosovës, duke bashkëpunuar me … shty p mbi rekk klam dhe shiko vjideo