Godet Bleona ‘nxjerr’ të gjitha/ Ja kush është mashkulli që ajo dëshiron në kre vat

“Urime për ‘Paper Empire. Viti 2020 është viti yt”, i shkruante ai, ndërkohë që Bleona e falenderonte dhe tha se do të vazhdojë bashkëpunimin me të.Megjithatë ajo foli edhe për jetën private të kre vatit ku ajo tregoi se cili ëshë mashkulli ideal për të i cili i kishte sjellur kënaqësi maksimale.Për më tepër shty pni re kla amen me po shtë dhe ju ha pet vidjo e saj: