Godet Fjolla Morina:Nuk e dua burrin shqiptar,sepse janë t dobët në sht.rat,nuk dinë ta….

Këngëtarja Fjolla Morina në një intervistë të sajën ka guxuar të shprehet se meshkujt shqiptarë nuk janë të mir në shtrat.Por, mos u trembni! Nuk i ka kontrolluar të gjithë.Fjolla Morina me deklaratën se meshkujt shqiptarë nuk janë të mirë në shtrat, është tjetër gjë.Meshkujt Shqiptar janë shumë të kompleksuar dhe në përgjithësi, nuk dinë të bëjnë sh ty pee re ekl,a amen me po shte dhe sh.iko vidjon.