Godet Ilda Bejleri ‘çmend’ meshkujt me fotot ‘përvëluese’ për ditën e sotme

Godet Ilda Bejleri ‘çmend’ meshkujt me fotot ‘përvëluese’ për ditën e sotme

Së fundmi përmes një fotografie mjaft ‘të nxehtë’ ajo ka përshëndetur fansat.“Kalofshi një të diele sa më të bukur” : ka shkruar Ilda bashkangjitur me fotografitë “përvëluese” ku shfaq bukurinë dhe format e saj.Per me teper sht ypni re kla amen me po shte dhe ju ha apen fotot e nxe.hta te saja