Godet Luana Vjollca “A ka burrë që mund të rezistoj deri 6herë brenda natës” (Video)

Duke nxjerr thuajse plotësisht gjo ksin.Por në dëshirën e saj për të bërë efekt me çdo kusht duket se Luana e ka tepruar këtë herë, duke lënë nam para teleshikuesve duke provkuar ne menyre te batutes mirepo nuk i doli ashtu sic mendoi.Ajo per nje moment tha “A ka burre qe mund te rezistoj deri 6 her brenda nates” mirepo …Per me teper shty pni mbi re ekla amen me po sht dhe ju del vidjo e saj: