“Godet Ramush Haradinaj” Unë veq Zotit i tutna, e jo Erdoganave e, pi raki sa te du….(PAMJE)

“Të drejtat tona ne i ushtrojmë qysh na i mënojmë, unë nuk jam përzi në punët e brendshme të Turqisë asnjëherë, ne i kemi pas do parime tonat që i respektojmë, ne me mija vjet i kemi pas rënët e tona, dhe nëse atij i pengon tradita e jonë, çka kam me i ba unë atij”, ka thënë Haradinaj.
Haradinaj në T7 ka thënë se “Unë jam shqiptar dhe nuk kam adhur nga Anadolli”. Me poshte keni deklaraten e tij te plote