Godet Spikerja shqiptare: Politikanët më n’gacmojnë, më kërkojnë numrin e telefonit dhe oferta për një natë

Godet Spikerja shqiptare: Politikanët më n’gacmojnë, më kërkojnë numrin e telefonit dhe oferta për një natë

Anjola ka zbuluar se pas intervistave që ka zhvilluar me të ftuar në studion e lajmeve, personazhe të caktuar i kanë kërkuar numrin e telefonit. “Sa nga të ftuarit e tu në studion e lajmeve të kanë n.gacmuar, të kanë kërkuar numrin e telefonit pasi kanë mbaruar intervistën?”, e ka pyetur Jonida Shehu. “Shumë. Të n.gacomojnë, nuk të g.ënjej, por shohin edhe se si komportohesh gjatë intervistës”, është shprehur ajo sht yp ne pjesen rek kkla amuese posht ketij shkrimi shih vidjeon.