Godet/Tuna “Shqiptarët janë shumë të dobët në sht.rat, po flas nga përvoja

U komentuan deklaratat e Roberit për këngëtaren Tuna e cila njëkohësisht është edhe kunata e tij.Keshtu se fundmi ajo shkoi ne nje emision ne Klan/Kosova ku foli per jeten e saj profesionale dhe private.Nder te tjera ajo qe sho.koi te gjithe ishte se ajo foli edhe per jeten ne sht.rat duke then se per te pare videon e plote shtyp ne re’klamen me poshte