“Godet“ Veton Surroi: Ramushi është një çoban qe i ka ruajtur ballicat në Deçan

Veton Surroi, ka k.ritikuar Ish kryeministrin Haradinaj, për mos ratifikim e demarkacionit dhe e ka cilësuar si një çoban qe i ka ruajtur ballicat ne Deçan. “Nuk e besoje qe i behet vonë nëse kalon apo nuk kalon, ai ne Amerikë ishte dhe mendoj qe kjo është arritja me e madhe ne jetë për të”shprehet Surroi. “Është mësua me i ruajt “ballicat” ne Deçan, nuk mendoje qe i’a ka ndi fort për qytetaret” me poshte keni deklaraten e p’lote te Surroit.