Goditet Kurti: Është nacionalist dhe provincial, nuk i njeh marrëdhëniet Ndërkombëtare

Ish zyrtari i Departamentit amerikan të Shtetit, James Hooper thotë se administrata amerikane po synon një marrëveshje gjithëpërfshirëse ndërmjet Kosovës dhe Serbisë dhe se ishte e pakënaqur me qasjen e qeverisë së kryeministrit tashmë në detyrë të Kosovës, Albin Kurti. Hooper ka thënë se mendon që Kurti është nacionalist kur është pyetur rreth marrëveshjes teritoriale për Kosovën. Per te pare tekstin e plote shtyp ne rek1amen me poshte