Gold AG kërkon varje midis Tiranës për vrasësin e 8-vjeçarit në Fier

Gold AG kërkon varje midis Tiranës për vrasësin e 8-vjeçarit në Fier

Vrasja makabre e 8-vjeçarit në Fier ka shokuar gjithë shqiptarët.

38-vjeçari, komshi me familjen e 8-vjeçarit e kishte vrarë këtë të fundit dhe e kishte groposur në banesën e tij.

Kjo ka irrituar të gjithë, derisa reagime të shumta ka pasur edhe nga figurat publike.

Së fundmi ka reaguar edhe reperi Gold AG, i cili ka thënë se personin në fjalë duhet ta varin në mes të Tiranës.

“Varje në mes të Tiranës kriminelit. Zot na ruaj nga ky lloj i egërsirave”, ka shkruar Gold AG.