Graniti shihet në pishinë me banoren e re, reagimi epik i Fifi mori gjithë vëmendjen

Graniti shihet në pishinë me banoren e re, reagimi epik i Fifi mori gjithë vëmendjen

Pas shumë deklaratave në shtëpinë e “Big Brother Vip”, Fifi dhe Graniti, kanë vendosur të kenë vetëm shoqëri.

Mirëpo, herë pas here Fifi po tregohet xheloze dhe kjo vërhet dukshëm kur Graniti është nën shoqërin e një vajze tjetër

Së fundi, Graniti u pa duke qëndruar bashkë me banoren e re të shtëpisë Sarën.