Graniti shtanget kur zgjohet nga gjumi dhe sheh kush ishte në shtrat me të (foto)

Graniti shtanget kur zgjohet nga gjumi dhe sheh kush ishte në shtrat me të (foto)

Sfida më e re për banorët e “Big Brother Vip” është të mos reagojnë nga çfarëdolloj indikacioni të jashtëm. Mëngjesi i sotëm e gjeti Granitin me një bukuroshe në shtratin e tij.

Me tu zgjuar Graniti u përpoq maksimalisht të mos shprehte asnjë reagim, edhe pse prania e vajzës e kapi tërësisht në befasi.

Nuk dihet nëse banorët do mund të realizojnë me sukses këtë provë javore.