Greta ka ardhur nga e shkuara? Pasi mahniti të gjithë botën me fjalimin e saj, del fotoja e pazakontë

Ajo është vajza më e njohur e momentit.

Konspiracionistët janë të bindur se Greta Thunberg është një vajzë që “ka udhëtuar në kohë për të na shpëtuar”, pasi në internet po qarkullon një foto e një vajze që i ngjan shumë asaj, e bërë 121 vite më parë.

Në foto duken 3 fëmijë që po nxjerrin ujë nga një pus në Jukon të Kanadasë, në vitin 1898 ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: