Gruaja: Ai e ka vendin në rrugë, të qërohet! Burri: O Zonja ime, të betohem…

Seanca e ndërmjetësimit sot në “Shihemi në gjyq” solli përballë njëri-tjetrit burrë dhe grua. Ata prej 4 vitesh janë në konflikt për shkak të shtëpisë që kanë në fshat. Rezulton një aktmarrëveshje që tregon se zoti Gani e ka shitur shtëpinë, por sipas tij kjo nuk është e vërtetë sepse ai nuk ka hedhur asnjë firmë në dokumentin e pretenduar ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko video,on: