Gruaja e Albin Kurtit “befason“ me veshjen e saj! të gjithë syt tek ajo!

Edhe pse disa herë është spekuluar për ndarjen e e tyre, Rita K. Augestad-Knudsen, bashkëshortja norvegjeze e Albin Kurtit jeton një jetë të lumtur me të. Nga kurorëzimi i dashurisë ata së bashku kanë një vajzë të vogël me emrin Lea. Kurti ka lidhur kurorë me Ritën në vitin 2015 dhe siç duket martesa e Kurtit me një të huaj atëkohë ngjalli reagime e së fundi ajo është veshur me një veshje shtyp ne foton posht ketij shkrimi n’diqni pamjet.