Gruaja e Isa Musatafes: Isa ka 5 herë natën po qohet jerëm tu b ërtit “Presidenttt, President”

Gruaja e Isa Musatafes: Isa ka 5 herë natën po qohet jerëm tu b ërtit “Presidenttt, President”

Në një intervistë në emisionin “Andrra ose Je rem” Qefserja ka treguar tme rrin që po e për jeton ajo dhe fëmijët e saj gjatë këtyre netëve të fundit. Sipas saj, Isa është aq shumë i str esuar sa përpos ëndrrave për President tashmë po qohet edhe je rem. “Deri në 5 he rë brenda natës deri në mëngjes, Isa po qohet je rem edhe veç po ja nis me bër.tit President,President ku është presidenti, a bre president që shp irtin ma hon gre shtyp ne foton posht ketij shkrimi n’diqni vidjeon.