Gruaja e Kurtit: Qe 5 muaj s’kemi b’ërë s’eks, Albini po thotë e…

Në vazhdën e raportimeve për bashkëshortet e liderëve që kanë qenë të ftuara në emisionin e natës “Andrra dhe Jerem”, vazhdojmë me bashkëshorten e liderit të Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti.Rita Knudsen, e cila është lajmëruar në emision përmes Skype nga Norvegjia, ka rrëfyer një detaj të jashtëzakonshëm në lidhje me jetën intime me Albin Kurtin ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: