Gruaja e mësuesti futet cullak gjat i mësimit online, (VIDEO)

Karantinimi në shtëpi si pjesë e masave parandaluese të pandemisë së COVID-19 ka edhe aspektet e saj pozitive dhe momente shumë gazmore. Duke qenë se shumica e shteteve kanë pezulluar aktivitete të ndryshme ku përfshihet dhe procesin mësimor, kjo e fundit është duke u zhvilluar në platformat online. Per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte