Gruaja e videos ‘Shac a je çu’ bën deklaratën tjetër edhe më interesante

Gruaja e videos ‘Shac a je çu’ bën deklaratën tjetër edhe më interesante
Sht1pe v1deon e me poshtme p3r vazhd1min e plot3 t’lajmit:JA DHE VIDEO:

Protagonistja e videos virale “O shac” ka qenë e ftuar në emisionin “Sonte” në T7, së bashku me bashkëshortin e saj. E njëjta u shpreh se nuk është bërë pishman për videon e realizuar, pasi e ka bërë me vetdije të plotë, ndërsa çifti, Zoja dhe Faruku kanë treguar se kanë pranuar shumë mesazhe sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: