Gruaja i then dritaret e Casinos nga mllefi në Prishtinë mi lat fëmijët pa bukë O të…(VIDEO)

Gruaja i then dritaret e Casinos nga mllefi në Prishtinë mi lat fëmijët pa bukë O të…(VIDEO)

Një grua nga prishtina mbrëmë nga mllefi kishte shkuar te një kasion ku luante burri i saj e mllefosur qe te ndaloj burri i saj fillon që ti thyej dritaret e kasions dhe bertiste mi keni lënë fëmijët pa bukë o te mjere.Pamjet jane rrenqethese videon e keni me poshte kujdes pamjet.