Gruaja i vd iq 5 ditë pas martesës, Olsi sq aron mes lotëve çndo dhi dhe rrë zon p istën e vetëhe lmimit (Video)

Gruaja i vd iq 5 ditë pas martesës, Olsi sq aron mes lotëve çndo dhi dhe rrë zon p istën e vetëhe lmimit (Video)

Janë ende të freskëta dekoret e dasmës së Olsit dhe Rezartës, por fatkeqësisht martesa e tyre, që finalizoi një histori dashurie katër vjeçare, nuk do të zgjaste shumë.Paja nuk ishte hapur ende. Këpucët e nusërisë janë aty, ashtu sikurse edhe rrobat, që për fat të keq 19-vjeçarja, nuk arriti t’i gëzojë.Mëngjesi i së enjtes i gjeti në këtë krevat. Nusja e vd ekur, ndërsa dhëndri me pak shpresa për jetë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: