Gruaja lindë fëmijën e 6-të, ja pse babai kur sheh foshnjën fillon të bërtasë papritur

Gruaja lindë fëmijën e 6-të, ja pse babai kur sheh foshnjën fillon të bërtasë papritur

Ai fillon të bërtasë kur më në fund e mëson gjinine e fëmijës së tij. “Oh Zot tim!” Ai vazhdon të bërtas vazhdimisht. Doktori i thotë atij të ulet dhe të qetësohet, sepse ai mund të trembë të gjithë të tjerët në dhomë. Ky fëmijë ishte i gjashti për këtë çift dhe pas pesë vajzash ata u bënë me djalë shtype rekl,am dhe shiko vide,on: